Nordlyssafari

Opplev magien i Altafjorden

Turdetaljer

Bli med oss på en magisk nordlyssafari i det unike miljøet i Finnmark. Våre båter gir en behagelig og trygg tur, perfekt for å beundre Altafjordens natthimmel og nordlyset. Turen starter fra vår sentrale beliggenhet i Alta havn, hvor våre erfarne guider ønsker deg velkommen.

Ombord finner du behagelige, oppvarmede innendørs observasjonsområder, samt et åpent dekk for de som ønsker å se Nordlyset direkte under stjerneklar himmel mellom fjellene på "sort" hav. Mens du beundrer den spektakulære utsikten over fjorden, vil våre guider dele fascinerende informasjon om Nordlysets vitenskap og lokal kulturhistorie, samt peke ut de beste stedene for å oppleve lysshowet.

Selv om vi ikke kan garantere synet av nordlyset, er Altafjorden et av de beste stedene i verden for å observere dette fenomenet. Uavhengig av nordlysaktiviteten, vil turen gi spektakulær utsikt over det arktiske landskapet, og tilby enestående muligheter til å oppleve mangfoldet av dyrelivet i området.
norwegian northern lights

Høydepunkter

  • Se Altafjordens betagende naturskjønnhet under stjernehimmelen og nordlyset fra våre komfortable båter. Ingen forstyrrende lys rundt oss og svart hav med fjell på hver side.
  • Lær om Nordlysets vitenskap og områdets rike kulturhistorie.
  • Sjansen til å oppleve et av naturens mest fantastiske fenomener.

Inkluderer

  • Erfarne og kunnskapsrike guider.
  • Observasjonsområder ute og inne.
  • Komfortabel og sikker båtreise.

Praktisk informasjon

Gjestene oppfordres til å kle seg varmt, da de kan velge å beundre nordlyset fra vårt oppvarmede innendørs område eller utendørs dekk.

Selv om båtene våre er godt oppvarmet, anbefales det å være forberedt på kalde forhold, spesielt hvis du ønsker å oppholde deg utendørs i løpet av reisen.

weather icon
Vinter
clock icon
3 timer
location icon
Alta
travel route icon
Altafjorden
Fra 2000 NOK
Hvor er oppmøte for turen?
Nærmere om priser og aldersgrupper
  • 2000 NOK,- for voksne(16+)
  • 1000 NOK,- for barn og ungdom(4-15).
  • Barn under fire år reiser gratis.
Kan jeg kansellere turen?
Turen kan kanselleres gratis opp til 24 timer før avgang.
northern lights safari alta
nordlys alta nordlyssafari
sea runner sitteplasser
finnmark moods sea runner
sea runner sitteplasser