Kveldscruise med arktiske lys

Opplev magien

Turdetaljer

Bli med på vårt kveldscruise med arktiske lys fra Alta havn. Gå ombord på vårt fartøy, Sea Runner, for å oppleve det fengslende arktiske lyset som bader fjorden i de sene kveldstimene. I sommersesongen skaper det forlengede dagslyset en unik glød som lyser opp landskapet langt utover natten.

Skipet vårt er utstyrt med moderne fasiliteter som toalett, presentasjonsskjermer og gratis WiFi, noe som sikrer en komfortabel reise for alle passasjerer. Enten du velger å slappe av innendørs eller nyte den forfriskende fjellbrisen på vårt utendørs dekk, hold øye med dyreliv som ørner som svever over hodet eller seler som hviler langs kysten.

Vår guide vil dele historier og innsikter om lokale landemerker, og berike din utforskning av disse fantastiske arktiske omgivelsene.Etter omtrent 1,5 timers seilas, når vi vår destinasjon: den sjarmerende fiskerlandsbyen Øksfjord, som ligger i de fantastiske naturlandskapene langs Norges kyst.

Ved ankomst vil du nyte en middag på en lokal restaurant, hvor du kan smake på den regionale maten mens du tar inn panoramautsikten over fjorden. Før vi returnerer til Alta, kan gjestene ta en rolig spasertur gjennom landsbyen med dens utsikt og krystallklare vann.
arktiske lys altafjorden

Høydepunkter

 • Opplev den fantastiske naturen i Altafjorden fra komforten til våre romslige båter.
 • Nyt middag i fiskerlandsbyen Øksfjord
 • Lær om områdets rike natur- og kulturhistorie.
 • Turen varer omtrent 4,5-5 timer.

Inkluderer

 • Profesjonell guide.
 • Sikkerhetsinstruksjoner.
 • Redningsvester.
 • Gratis kaffe.
 • Gratis Wi-Fi.
 • Middag.

Praktisk informasjon

Selv om sommeren kan brisen på fjorden være kald, så vi anbefaler å kle seg varmt og kle på lag etter forholdene. Ta gjerne med ryggsekker for eiendelene dine, og ikke glem å ta med kameraet ditt for å fange opplevelsen.

Ekstra informasjon

Sikkerhet er vår høyeste prioritet, derfor tilbyr vi redningsvester om bord for gjester som føler seg mer komfortable med å ha dem på. I tillegg har fartøyet rekkverk for ekstra sikkerhet.

Selv om vi streber etter å tilby en komfortabel og hyggelig opplevelse for alle, vennligst merk at det under perioder med høy fart er det ikke mulig å gå utendørs. Vi sørger imidlertid for at det er muligheter til å senke farten og nyte utsikten, slik at gjestene trygt kan gå ut og ta inn de fantastiske utsiktene.

weather icon
May-Aug
clock icon
4,5-5 timer
location icon
Alta
travel route icon
Øksfjord
Fra 2950 NOK
Vanskelighetsgrad
Turen er egnet for alle, inkludert små barn. Passasjerer må kunne gå ca. 500 meter.
Hvor er oppmøte for turen?
Bukta Flytekai, Havneveien 24

Oppmøte 15 minutter før avgang.
Nærmere om priser og aldersgrupper
 • 2950 NOK,- for voksne(16+)
 • 1950 NOK,- for barn og ungdom(4-15).
 • Barn under fire år reiser gratis.
Kan jeg kansellere turen?
Turen kan kanselleres gratis opp til 24 timer før avgang.
Denne turen kan bookes på etterspørsel
Om turen ikke kjører på ønsket dato kan dere ta kontakt for å booke turen på etterspørsel med ønsket dato. Dette gjelder for minimum 15 passasjerer.
arktiske lys finnmark
arktiske lys finnmark
arktiske lys finnmark
sea runner komfortabel båttur
sea runner sitteplasser
finnmark moods sea runner
sea runner sitteplasser